Wil je graag weer grip op je leven?

Met de training Sterk in je Schoenen kun je dit bereiken!

Herken je dit?

  • Kom jij uit een (v)echtscheiding of is je partner overleden?
  • Heb je geen overzicht meer op je leven en sta je er alleen voor?
  • Is door alle gebeurtenissen jouw financiële situatie veranderd?
  • Heb je het gevoel dat je geen grip hebt en geen doel?
  • Wil je graag een stap vooruit maken maar weet je niet hoe?

Wat houdt het programma Sterk in je Schoenen in?

In dit intensieve halfjaartraject ga ik je stap voor stap begeleiden naar inzicht en overzicht in jouw leven. Omdat ik zowel life- als financial coach ben is het een allround traject. Samen bepalen we het startpunt en jouw einddoel. We brengen alle facetten van jouw situatie in kaart, kijken hoe je de regie weer kunt nemen en wat jouw specifieke mogelijkheden zijn. Ook maak je jouw persoonlijke financiële masterplan, zonder dat jij je gegevens hoeft te delen. Daarnaast zijn er twee gastlessen van deskundigen. Dat kan zijn een rouwdeskundige, gezinstherapeute, loopbaanadviseur etc. Na de intake-gesprekken pas ik dit aan op de behoefte van de deelnemers.

Het is heel lastig om de juiste prioriteiten te stellen als je relatie eindigt. De ervaringsdeskundigheid en uitgebreide expertise van Suzanne maakt deze begeleiding zeer waardevol.

Marianne B.

Gesprekken met Suzanne hebben mij gesteund en zelfvertrouwen gegeven. Hierdoor heb ik keuzes gemaakt die belangrijk waren voor mijn persoonlijke ontwikkeling en het volgen van mijn passie.

Edith N.

Dit traject had ik zelf graag willen volgen toen ik er door overlijden alleen voor kwam te staan. Suzanne is de uitgelezen persoon om mensen hierin te begeleiden!

Jacqueline B.

Uit eigen ervaring

Ik weet hoe je vast kunt lopen in je eigen leven. De afwikkeling van mijn scheiding heeft jaren geduurd en ging gepaard met vele rechtszaken en bemoeienis van allerlei instanties.

Ik miste het contact met anderen die hetzelfde meemaken. En iemand die deskundig is en mij had kunnen adviseren. Uit die behoefte is deze training ontstaan. Sterker nog, het is voor mij de reden geweest om vanuit een zakelijke achtergrond financial lifecoach te worden.

Door mensen die een partner hebben verloren ben ik gewezen op het feit dat ook zij heel veel behoefte hebben aan dit traject. Mijn intentie is om twee verschillende groepen te maken van mensen met dezelfde achtergrond.

Waar ontmoeten wij elkaar?

In het gezellige stadje Schagen staat Pand Raak. Op de zolder is deze sfeervolle ruimte voor ons gereserveerd. We kunnen hier met gemak 1,5 m afstand houden. Pand Raak ligt op 5 minuten lopen vanaf het station. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.

De bijeenkomsten zijn op vrijdagochtend van 09.00 – 12.30.

Weduwe-groep: 20-11, 11-12 (2020), 8-1, 12-2, 19-3, 23-4 (2021)

Scheidingsgroep: 27-11, 18-12 (2020) 15-1, 19-2, 26-3, 30-4 (2021)

 

Wat zijn de kosten!?

Als je je hieronder aanmeld kun je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in plannen.

Wat krijg je? online individueel offline groep offline groep VIP
24 wekelijkse online video-lessen
24 opdrachten om uit te werken
cursusmap voor je opdrachten
6 live groepsbijeenkomsten
2 gastlessen
6x online 1:1 coaching 45 min
9x online 1:1 coaching 45 min
Kosten € 997 € 1497 € 2497
Aanmelden Aanmelden Aanmelden

Ondernemer? Dan zijn deze kosten zakelijk aftrekbaar!
Particulier? Vraag naar mogelijkheden bij je werkgever of gemeente

© Suzanne Schipper 2021 | tech: dodo.nl | design: studioviv.nl