Van jongs af aan

vertoonde ik al ernstig ondernemend gedrag 😉 Een logisch gevolg is dan ook dat ik na een aantal jaren in loondienst dan ook als zelfstandige ben gestart.

Het geeft me de vrijheid om te onderzoeken waar ik blij van word, maar vooral om mezelf te ontwikkelen. Mijn achtergrond in cijfers was al snel te eenzijdig naar mijn smaak. En de opdrachten die ik deed werden steeds allrounder.

Na een persoonlijke reorganisatie in mijn leven ben ik een opleiding tot budgetcoach gaan doen. Omdat ik op dat moment begreep hoe lastig het is om je zaken op orde te krijgen als je een aantal dingen mist in je gereedschapskist. Sowieso vind ik de psychologie achter geld waanzinnig interessant. Ik pleit voor meer geldbewustzijn en daar geef ik dan ook met heel veel liefde lessen over op scholen en training aan volwassenen. Wil je weten of ik wat voor jou kan betekenen? Kijk bij mijn aanbod!

En verder…

Woon ik in het kleine gezellige stadje Schagen in een lief authentiek huisje, ben ik trotse moeder van twee dochters en single. Ik hou van avontuur en reizen maar ook van yoga, sauna, lezen en Scandinavische misdaadseries. Ik ben een nuchtere West-Fries maar ook enthousiast en bevlogen en een beetje verslaafd aan persoonlijke ontwikkeling.

Wil je een gratis en vrijblijvende sessie met mij?

© Suzanne Schipper 2024 | tech: dodo.nl | design: studioviv.nl