Van jongs af aan is het voor mij

vanzelfsprekend om financieel zelfstandig te zijn en mijn eigen zaakjes te regelen. Want dat geeft je simpelweg veel meer vrijheid om keuzes te maken.

En met mijn financiële opleiding en werkervaring zit het in mijn DNA om goed met geld om te gaan. Op het moment dat mijn eigen leven in de reorganisatie-fase zat kwam dat talent goed van pas.

Ik moest mijn leven opnieuw vorm geven maarre.. doelen? Wat wilde ik eigenlijk met mijn leven…? Inmiddels ben ik alweer een aardig tijdje lekker op koers. En ben ik er wel achter gekomen dat het -net als bij organisaties- erg goed is om voor je leven ook een plan te maken. Waar sta je en waar wil je eigenlijk heen?

 

Kennis & ervaring

Al mijn kennis en ervaring als ondernemer en gecertificeerd budget- en lifecoach heb ik in mijn workshops en trainingen gestopt.

Je gaat ontdekken hoe je met jouw persoonlijke mogelijkheden je inkomen kunt vergroten.

Want hoe mooi is het om je geld te verdienen met wat jij leuk vindt, zonder dat je grote risico’s loopt?

Behalve dan misschien het risico dat je gelukkiger wordt 😉

Mijn passie, missie & visie

Met kleine aanpassingen
meer rijkdom ervaren

Ik werk vanuit mijn passie: betrokkenheid, bewustwording en kennisoverdracht.
Mijn missie is om op een praktische en nuchtere manier mensen te inspireren,
om goed met geld om te gaan zodat zij dromen waarmaken en in vrijheid leven.
Mijn visie is dat iedereen een rijk leven kan leiden, als je maar weet hoe je je mogelijkheden kunt benutten.
Wat mij elke dag weer inspireert is om te zien hoe mensen met kleine aanpassingen in hun leven
meer rijkdom kunnen ervaren.

Wat maakt mijn
aanpak uniek?

Het gaat om de totale aanpak van alle facetten van je leven waarmee je het maximale kunt bereiken. Vanuit mijn zakelijke kennis en mijn persoonlijke ontwikkeling combineer ik mindset met verkenning van jouw mogelijkheden en dromen. Hieruit komt een praktisch stappenplan wat je kunt volgen. Als er iets verandert in jouw leven kun je eenvoudigweg met je stappenplan een aanpassing maken.

En verder…

Woon ik in het kleine gezellige stadje Schagen in een lief authentiek huisje, ben ik trotse moeder van twee dochters en single. Ik hou van avontuur en reizen maar ook van yoga, sauna, lezen en Scandinavische misdaadseries. Ik ben een nuchtere West-Fries maar ook enthousiast en bevlogen en een beetje verslaafd aan persoonlijke ontwikkeling. Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan verwerk ik in mijn werk als  financial lifecoach.

Wil je een gratis en vrijblijvende sessie met mij?

© Suzanne Schipper 2021 | tech: dodo.nl | design: studioviv.nl