Wil jij tips over Geld&Geluk die je meteen kunt toepassen?

Doe nu mee met het gratis webinar boordevol praktische tips die je meteen geld opleveren.

Dit webinar is voor iedereen! Of je nu rijk, arm, jong, oud, zuinig of juist een big spender bent, wat ik je ga vertellen is interessant voor iedereen.

Je gaat ontdekken wat voor rol geld speelt in je leven. Laat jij je leven bepalen door geld? En als dat zo is, hoe kun je daar dan verandering in brengen?

Wil je graag bewuster in het leven staan of wil je jouw inkomen vergroten? Het komt allemaal aan bod tijdens dit webinar.

Het is een unieke mix van bewust worden van je mindset en praktische tips die je meteen kunt toepassen in jouw leven. Wedden dat je na deze avond mogelijkheden ziet om je inkomen te vergroten of je uitgaven te verminderen?

Doe nu mee met dit gratis webinar en dan gaan we er samen voor zorgen dat jij de stappen zet waarmee je concreet gaat ontdekken waar jouw kansen en mogelijkheden zitten.

Dit zeggen andere deelnemers:

‘Suzanne is inspirerend, praktisch en ze heeft humor. Met haar waardevolle tips kun je meteen aan de slag. Ze brengt het zo dat je er ook meteen zin in krijgt’

Marjolein Blankendaal

‘Goede inhoud. Als ik nog in de schuldhulpverlening werkte zou ik het mijn cliënten zeker aanraden. Daarnaast ook prettig, vermakelijk en leerzaam voor mensen die alles al op orde hebben.’

Igor Kramer

‘De online training is een aanrader! Suzanne deelt met veel enthousiasme tips en met praktisch opdrachten krijg je inzicht in meer dan alleen een financiële plaatje.’

Marije Mooij

Dit gratis webinar is op maandag 2 november

tijd: 20.00-21.00uur

Na deze avond weet je:

🎯 hoe je overvloed in je leven brengt

🎯 hoe je je inkomen kunt vergroten

🎯 waar jouw mogelijkheden liggen voor meer cash flow

🎯 hoe je zonder geld toch kunt krijgen wat je nodig hebt

🎯 hoe ook jij jouw dromen waar kunt maken

© Suzanne Schipper 2021 | tech: dodo.nl | design: studioviv.nl