Wil jij tips over Geld&Geluk die je meteen kunt toepassen?

Wat houdt deze training in?👇🏻

Doe nu mee met deze gratis mini-training boordevol praktische tips die je meteen geld opleveren.

Deze training is voor iedereen! Of je nu rijk, arm, jong, oud, zuinig of juist een big spender bent, wat ik je ga vertellen is interessant voor iedereen.

Je gaat ontdekken wat voor rol geld speelt in je leven. Laat jij je leven bepalen door geld? En als dat zo is, hoe kun je daar dan verandering in brengen?

Wil je graag bewuster in het leven staan of wil je jouw inkomen vergroten? Het komt allemaal aan bod tijdens deze training.

Het is een unieke mix van bewustworden van je mindset en praktische tips die je meteen kunt toepassen in jouw leven. Wedden dat je na deze vier dagen mogelijkheden ziet om je inkomen te vergroten of je uitgaven te verminderen?

Doe nu mee met deze gratis mini-training en dan gaan we er samen voor zorgen dat jij de stappen zet waarmee je concreet gaat ontdekken waar jouw kansen en mogelijkheden zitten.

Dit zeggen andere deelnemers over deze training:

‘Suzanne is inspirerend, praktisch en ze heeft humor. Met haar waardevolle tips kun je meteen aan de slag. Ze brengt het zo dat je er ook meteen zin in krijgt’

Marjolein Blankendaal

‘Goede inhoudelijke training. Als ik nog in de schuldhulpverlening werkte zou ik het mijn cliënten zeker aanraden. Daarnaast ook prettig, vermakelijk en leerzaam voor mensen die alles al op orde hebben.’

Igor Kramer

‘De online training is een aanrader! Suzanne deelt met veel enthousiasme tips en met praktisch opdrachten krijg je inzicht in meer dan alleen een financiële plaatje.’

Marije Mooij

Deze gratis online mini-training is van 26 t/m 29 oktober

tijd: 20.00-20.30uur

Aan het einde van deze training weet je:

Hoe je overvloed in je leven brengt

Hoe je je inkomen kunt vergroten

Waar jouw mogelijkheden liggen voor meer cash flow

Hoe je zonder geld toch kunt krijgen wat je nodig hebt

Hoe ook jij jouw dromen waar kunt maken

Wat kun je verwachten tijdens deze training?

  • 4 Dagen een korte video in de bijbehorende Facebookgroep
  • 4 Dagen ontvang je na de video een werkboek in je mailbox, met leuke opdrachten die jou verhelderende inzichten zullen geven.
  • De mini-training wordt gehouden in de bijbehorende Facebookgroep waar je de livestreams bij kunt wonen en/of waar je de livestreams tot een paar dagen na het einde van de challenge nog kunt bekijken.
© Suzanne Schipper 2020 | tech: dodo.nl | design: studioviv.nl