Wil je jouw sleutel tot Geluk&Overvloed ontdekken? ✨
geef jezelf dan deze training cadeau! 💛

-goed om te weten: je hoeft bij dit programma niet je financiële gegevens te delen!-

Herken je dit?

🤔 je wilt niet meer zo hard rennen en werken en meer genieten?

🤔 staat jouw leven in dienst van andere mensen en breekt dat je op?

🤔 je laat geld je leven bepalen, het is nooit genoeg of juist altijd tekort?

🤔 je blijf je dromen uitstellen maar de tijd tikt door?

🤔 je wilt beter luisteren naar jouw eigen unieke innerlijke stem?

Wat houdt het programma Geluk&Overvloed in?

In dit traject ga ik je stap voor stap begeleiden naar hoe jij kunt leven vanuit overvloed. Veel trainingen zijn gericht op óf de mindset óf het praktische vlak. Of er is alleen aandacht voor besparen, of juist weer alleen voor het verhogen van inkomen. Deze training omvat alles en dat maakt het zo uniek én effectief. Want alleen als je alles combineert gaat het werken. Door een spiritueel overvloedsbewustzijn te combineren met concrete en praktische tips is er maximale én blijvende verandering.

Deze training is zeer verhelderend! Mijn reden om mee te doen was dat ik nu toe ben aan een nieuwe fase in mijn leven. De persoonlijke sessies erbij zou ik aanraden. Suzanne is ervaren, deskundig en begripvol. Deze training heeft mij vertrouwen gegeven om stappen te zetten en mijn hart te volgen!

Marion de Haan

Het is echt waar dat deze training je geld oplevert. Ten eerste omdat ik mij nu veel bewuster ben geworden van mijn uitgavenpatroon. Maar ook omdat de superduidelijke voorbeelden mij inzicht hebben gegeven waar ik geld liet liggen. Mijn doel was een goed financieel inzicht te krijgen en dat is gelukt!

Annelies Jonk

Ik wilde inzicht in mijn financiële situatie en het achterliggende gedrag en gevoel over geld. Met het maken van de leuke en zinvolle opdrachten zijn er heel veel ‘kwartjes’ gevallen. Suzanne is toegankelijk en behulpzaam en geeft allerlei tips&trics. Dank voor de mooie inzichten, ze hebben mij persoonlijk en financieel een stap verder gebracht.

Jacqueline Boots

👉🏻 uit de praktijk weet ik dat het erg moeilijk is om dit allemaal alleen te ontdekken. Het is gewoon lastig om in je eentje objectief naar je eigen situatie te kijken. Daarom doen we het in deze training samen, (zonder dat je je gegevens hoeft te delen).

👉🏻 want ik weet dat als je maar alleen blijft worstelen er over een paar maanden niets is veranderd. Zeg nou zelf, als het allemaal zo gemakkelijk was dan had je het zelf al gedaan.

 

🎓 alleen kennis is vaak nog onvoldoende om bepaalde stappen te kunnen zetten, omdat we onszelf in de weg zitten om allerlei redenen.

✨ dus laten we het samen doen. Dan gaat het je zeker lukken en is jouw leven binnen de kortste keren vol overvloed! ✨

💛 als je ook graag individuele coaching wilt om blokkades te overwinnen kies dan voor het VIP traject. Maak jouw pad vrij om op weg te gaan naar Geluk&Overvloed! 🙏🏻

Geluk&Overvloed is een allesomvattend praktisch programma, met een gezonde dosis psychologie en spiritualiteit,

dat jou leert om het beste uit je leven te halen. Het is een compleet stappenplan waarin alle aspecten die ervoor nodig zijn

om te leven in overvloed behandelt, waarmee je vanaf dag 1 kunt beginnen.

De eerstvolgende training start op maandag 12 april
schrijf je in en start direct met de kickstartmodule!

Wat krijg je? (scrollen 🔛) Basis VIP-versie
6 x online video-inspiratie
6 x werkboeken
3 x online thema masterclasses
6 x individuele online sessies
Kosten € 397 € 797
Klik hier Klik hier

Ben jij ondernemer? Dan heb je btw-voordeel en zijn deze kosten zakelijk aftrekbaar!