Wil je alles uit je leven halen?

Met de training Geld&Geluk kun je dit bereiken!

Herken je dit?

  • Heeft je leven een andere wending genomen en heb je geen grip meer op je financiën?
  • Lukt het je maar niet om te sparen voor die droomreis of dat (tweede) huis?
  • Je wilt je eigen bedrijf beginnen of eerder stoppen met werken, maar waar haal je het geld vandaan?
  • Lig jij wakker als je wasmachine kapot gaat omdat je niet weet waar je het geld vandaan moet halen?
  • Weet je niet waar je geld blijft en is iedere maand net weer een week te lang?

Wat houdt het programma Geld&Geluk in?

In dit traject ga ik je stap voor stap begeleiden naar jouw persoonlijke financiële masterplan, zonder dat jij je gegevens hoeft te delen. Veel trainingen zijn gericht op óf de mindset óf het praktische vlak. Of er is alleen aandacht voor besparen, of juist weer alleen voor het verhogen van inkomen. Deze training omvat alles en dat maakt het zo uniek én effectief. Want alleen als je alles combineert gaat het werken. Door een overvloedsbewustzijn te combineren met concrete praktische tips is er maximale én blijvende verandering.

Deze training is zeer verhelderend! Mijn reden om mee te doen was dat ik nu toe ben aan een nieuwe fase in mijn leven. De persoonlijke sessies erbij zou ik aanraden. Suzanne is ervaren, deskundig en begripvol. Deze training heeft mij vertrouwen gegeven om stappen te zetten en mijn hart te volgen!

Marion de Haan

Het is echt waar dat deze training je geld oplevert. Ten eerste omdat ik mij nu veel bewuster ben geworden van mijn uitgavenpatroon. Maar ook omdat de superduidelijke voorbeelden mij inzicht hebben gegeven waar ik geld liet liggen. Mijn doel was een goed financieel inzicht te krijgen en dat is gelukt!

Annelies Jonk

Ik wilde inzicht in mijn financiële situatie en het achterliggende gedrag en gevoel over geld. Met het maken van de leuke en zinvolle opdrachten zijn er heel veel ‘kwartjes’ gevallen. Suzanne is toegankelijk en behulpzaam en geeft allerlei tips&trics. Dank voor de mooie inzichten, ze hebben mij persoonlijk en financieel een stap verder gebracht.

Jacqueline Boots

Uit de praktijk weet ik dat het erg moeilijk is om dit allemaal alleen te ontdekken. Weet je hoe lastig het is om in je eentje objectief naar je eigen situatie te kijken? Dat is nu precies waar dit programma over gaat, want ik weet dat als je maar alleen blijft worstelen, je over een paar maanden nog op dezelfde plek staat als nu en er nog niets veranderd is. Zeg nou zelf, als het allemaal zo gemakkelijk was dan had je het zelf al gedaan. Laten we het samen doen, dan gaat het je zeker lukken en is jouw leven binnen de kortste keren rijker dan ooit!

Ik weet dat kennis alleen vaak nog onvoldoende is om bepaalde stappen te kunnen zetten, omdat we onszelf in de weg zitten om allerlei redenen. Bij het Plus en VIP traject neem je ook deel aan de masterclasses waarin je al je vragen kunt stellen en ervaringen en tips uit kunt wisselen met andere deelnemers. Als je ook graag individuele coaching wilt om blokkades te overwinnen kies dan voor het VIP traject. Maak jouw pad vrij om op weg te gaan naar jouw rijkste leven!

Geld&Geluk is een allesomvattend praktisch programma, met een gezond vleugje psychologie en spiritualiteit, dat jou leert om het beste uit je leven te halen. Het is een compleet stappenplan waarin alle aspecten die ervoor nodig zijn om te leven in rijkdom behandelt, waarmee je vanaf dag 1 kunt beginnen.

Wat zijn de kosten!?

Het eerstvolgende traject start op maandag 14 september
schrijf je in en start direct met de kickstartles!

Wat krijg je? DIY-traject Plustraject VIP-traject
6 online video-lessen
6 werkboeken
3 online thema masterclasses
6 individuele online sessies
Kosten € 297 € 347 € 747
Koop nu Koop nu Koop nu

Ben jij ondernemer?
Dan zijn deze kosten zakelijk aftrekbaar!

© Suzanne Schipper 2020 | tech: dodo.nl | design: studioviv.nl