Inmiddels heeft bijna iedereen er wel van gehoord.. Familie opstellingen

Vervolgens word je volwassen en kom je in allerlei andere groepen terecht, via je werk, je eigen gezin, sport, vriendengroep, noem maar op. In al deze groepen neem je jouw geïntegreerde rol, en ook de bril die daarbij hoort mee. Je loopt weleens ergens tegenaan, meestal vaker dan een keer. Bepaalde personen triggeren je enorm, soms zijn dat je ouders kinderen. Je ontploft weleens terwijl dat helemaal niet in verhouding staat met dat wat er gebeurde.

Er ontstaan vaak bepaalde patronen in je leven en je weet dan niet waar de angel zit. En soms is die angel niet eens van jou, maar van iemand anders. En ook als je het juist allemaal heel anders doet dan je ouders kun je een patroon in stand houden, juist omdat je het anders doet.

Want heel vaak liggen de antwoorden in je systeem van herkomst.

Wie ben je en waar komt jouw rol, bril en patroon eigenlijk vandaan? Pas als je het onbewuste zichtbaar (en dus bewust) maakt kun je het loslaten. Is het spiritueel? Moet je erin geloven? Het is vaak eigenlijk juist heel logisch, de wet van oorzaak en gevolg. En ook al weet je van tevoren niet wat je ervan moet geloven, dan toch kan het heel veel effect hebben. Je gevoel liegt niet en dat is precies waar we bij opstellingen gebruik van maken.

Moet je bij opstellingen altijd je familie in de ruimte zetten? Neehoor, dat hoeft helemaal niet. Er zijn verschillende methodes van opstellen, van traditioneel en uitgebreid tot gewoon heel to the point. Als je een ervaren begeleider hebt kun je eigenlijk alles opstellen. Afgestemd op waar je op dat moment tegenaan loopt dan. En mocht je je daarover zorgen maken, je krijgt in principe nooit meer voor je kiezen dan wat je aan kunt. Een goede intake, begeleiding, check out en een veilige setting is wel een must. Het mooiste is om er met wat tijd ertussen meer achter elkaar te volgen. Zo wordt als het ware heel liefdevol in het juiste tempo de systemische knoop beetje bij beetje glad gestreken. Zie het maar als een soort APK voor jezelf.

 

Wie zijn wij?

 

 

 

 

 

 

 

 

Suzanne Schipper, woont in Schagen, ondernemer, 

life- en budgetcoach, familie- en organisatie opsteller

 

 

 

 

 

 

 

 

Danny Muiteman, woont in Hoorn, ondernemer

systeem- en gezinstherapeut, familie- en organisatieopsteller

Zij hebben hebben elkaar tijdens de opleiding familie- en organisatieopstellingen ontmoet.

Beiden zijn zij al meer dan 20 jaar ondernemer en hebben bij, en voor heel veel verschillende organisaties gewerkt. Vanuit hun zakelijke invalshoek hebben zij een verfrissende en praktische no nonsense aanpak. Deze achtergrond maakt hen ook zeer geschikt voor het begeleiden van professionals en ondernemers die vastlopen met hun baan of onderneming.

Ook hebben zij beiden op persoonlijk vlak aardig wat levenservaring opgedaan waarmee zij in combinatie met diverse methodes tot de kern van de zaak komen. Samen is het een sterk duo met ieder een eigen persoonlijkheid die elkaar goed aanvullen qua aanpak en energie. Je bent in liefdevolle en zorgzame handen!

Hoe werken wij?

Bij ons is de set en setting erg belangrijk. Voor we je welkom heten gaan wij eerst telefonisch met je kennis maken. Je kunt je vragen stellen en wij weten van te voren wat jouw verwachtingen zijn. Vervolgens heten wij je van harte welkom op onze locatie. Koffie, thee water, energy bites en een heerlijke lunch is inbegrepen.

Op een opstellingsdag maken we er samen een soort klein feestje van. De locatie is sfeervol en we nemen de tijd om met elkaar te zorgen voor een veilige setting. Buiten Danny, Suzanne en gastvrouw Saskia zijn er maximaal 10 deelnemers. Het is heel mooi om te ontdekken hoeveel raakvlakken je kunt hebben als je samen zo’n dag beleefd. Met elkaar gaan we aan de slag. Je zult merken dat je ook uit het vraagstuk van een ander iets voor jezelf haalt. Het kan je ontroeren, laten lachen, smelten, maar hoe dan ook het raakt je. Je gaat altijd rijker naar huis dan dat je kwam. Misschien ben je een beetje opgeschud maar we laten je niet gaan voor je weer goed bent geland.

Wie ben jij?

  • Je loopt steeds tegen dezelfde dingen aan en wilt daarmee aan de slag
  • Je bent benieuwd naar je systeem van herkomst en wil daar meer van weten
  • Je vraagt je soms af of dit het nu is en zou je wel wat gelukkiger willen voelen
  • Je weet niet zo goed wat je wilt en twijfelt over je keuzes
  • Je loopt vast in relaties met sommige mensen om je heen en zou dit graag anders zien

Ook als bovenstaande punten je niet aanspreken maar je je na het lezen van deze tekst geroepen voelt ben je van harte welkom om deel te nemen.

Praktisch:

De bijeenkomsten zijn op de zaterdagen ……

We gaan met samen aan de slag in een sfeervolle ruimte aan de Koopvaarder 2b in Hoorn.

De kosten zijn € 795,- voor alle 6 bijeenkomsten, inclusief intake, koffie/thee/energy bites/lunch.

Heb je nog vragen en/of wil je je opgeven? Neem contact op met Suzanne 06-30059390

© Suzanne Schipper 2024 | tech: dodo.nl | design: studioviv.nl